top of page

Luciana Mosconi

Luciana Mosconi on perinteistä kasvanut pastatehdas Italian Le Marchesta. Jo hyvin nuorena lapsena Luciana Mosconi oppi pastataikinan käsittelyn äidiltään. Lucianan kasvaessa kasvoi myös hänen osaamisensa herkullisten, erilaisten pasta-annosten tekoon ja kehitykseen. 1980 luvun lopulla Luciana avasi ensimmäisen, kotitekoista pastaa myyvän liikkeensä Le Marchen keskustaan. Tästä lähtu Luciana Mosconin kehitys kohti jokaista italialaista ruokapöytää.

 

Käsintehdystä tuorepastastaan kuuluisassa Italian Romagnassa on sanonta "jos nonna ei huvita itse tehdä pastaa, ostaa hän Luciana Mosconia". Tähän sanontaan pohjautuu Myös Luciana Mosconin pastan valmistus. Yrityksen tunnuslauseista onkin. "Hyvää kuin kotona tehtyä. Tai itseasiassa parempaa" Raaka-aineiksi valitaan vain parhaat marchelaiset vehnät ja tuoreet lähitilan kananmunat. Pastaa käsitellään hellästi ja manuaalisesti, ilman mekaanista puristinta, jotta vältytään vaikuttamasta lopputulokseen ja makuun. Pastan kuivatusprosessi on myös hidas ja kestää vähintään 24 tuntia. Menetelmä jättää pastaan karkean, käsintehtyä pastaa muistuttavan suutuntuman, joka sopii erinomaisesti monenlaisten kastikkeiden kanssa.

Luciana Mosconin pastan uniikista valmistusmetodista voit lukea lisää täältä.

www.lucianamosconi.it

luciana mosconi.png
Myydyimmät tuotteet ja saatavuus

Voit tilata Luciana Mosconin tuotteet verkosta myös Kauppahalli24.fi sivuston kautta. Toimitus pääkaupunkiseudulle Kauppahalli24.fi ehtojen mukaisesti. 
 

Yritysasiakkaana löydät tuotteet Suppilog.fi palvelun kautta.

SIGNORA LUCIANA MOSCONI

1980-luvun lopulla Luciana Mosconi  avasi oman pastakaupan Matelicassa Le Marchen sydämessä, jossa myytiin kotitekoista pastaa. Sieltä alkoi Luciana Mosconin, Lady Tagliatellen, menerstystarina.

luciana-mosconi-1.jpg
bottom of page