top of page
shutterstock_541126144.jpg

Festari-info Helsinki

 

Ikävöitkö Italian maisemia, pieniä kyliä ja kujia, taivaallista viiniä ja ruokaa, välitöntä tunnelmaa? Toimme tämän kaiken luoksesi Helsinkiin. Tule nauttimaan viikonlopusta koko perheen voimin! Festareiden portit ovat auki perjantai-aamupäivästä aina sunnuntai-iltaan saakka.

 21.-23. heinäkuuta 2023

Couple at the Cheese Stand

Aukiolot

Sisäänpääsy:

Perjantai 11-23

Lauantai 11-23
Sunnuntai 11-23

Egg Hunting

Festivaalialueen kartta

Sijainti

IT.PNG
Näyttökuva 2022-12-9 kello 20.48.49.png

Julkaisemme myöhemmin tapahtuma-alueen kartan.

Näin saavut tapahtuma-alueelle

Festarialue sijaitsee Helsingin Suvilahdessa Sörnäisissä ja se on helposti saavutettavissa niin julkisilla, kävellen kuin esimerkiksi kaupunkipyörilläkin. Suosittelemmekin vahvasti saapumista paikalle julkisilla liikennevälineillä.

Julkinen liikenne:

Lähin metroasema Kalasatamassa (650m). Lähimmät bussipysäkit löytyvät Sörnäisten rantatieltä. Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi Helsingin seudun liikenteen reittioppaasta.

 

Omalla autolla:

Festivaalialueeltamme ei löydy erillisiä parkkipaikkoja. Voit kuitenkin pysäköidä lähimmille kaduille, tai jättää auton kauemmas esimerkiksi parkkihalliin.

Sisäänkäynti ja turvasäännökset

Festivaalialueen sisäänkäynnin osoite ilmoitetaan myöhemmin. Tarkistamme turvallisuussyistä reput ja laukut portilla. 

Festivaalialue on esteetön ja alueella sijaitsee useita inva-wc:itä sekä penkkejä ja pöytiä, jossa voi levähtää.

Huomaa festivaalialueelle saapuessa:

Vain 1 muovinen vesipullo/festivaalikävijä

Festivaalialueelle voit tuoda yhden muovisen vesipullon per henkilö. Lisää vettä ja muita juomia saa ostettua festivaalialueelta. Käsienpesupisteiden vesi ei ole tarkoitettu juomakäyttöön. 

Pääsisäänkäynnillä on narikka 

Pääsisäänkäynnillä sijaitsevaan maksulliseen narikkaan (4€) voit jättää reput ja laukut, joissa on esimerkiksi pulloja.

Ei omia alkoholijuomia tai ruokaa festivaalialueelle

Omien alkoholijuomien tuonti festivaalialueelle on ehdottomasti kielletty. Omien ruokatuotteiden tuonti on sallittua vain esimerkiksi sairaudesta johtuvissa erityistapauksissa.

Ei lasipulloja tai sateenvarjoja festivaalialueelle

Ainoastaan muoviset vesipullot, 1 per festivaalikävijä, ovat sallittuja. Myös sateenvarjon tuontifestivaalialueelle on kielletty.

Noudatamme festivaalijärjestelyissä THL:n koronavirukseen liittyvää ohjeistusta. 

Luethan ohjeet tarkkaan alta. Lisäksi festivaaleilla löydät ohjejulisteita muun muassa käsihygieniaan ja turvaväleihin liittyen. Asiasta kuulutetaan festivaalialueella tunnin välein.

Festivaalialue on esteetön

Festivaalialueella voi liikkua esteettömästi. Alueelta löytyy useita inva-wc:itä sekä tuoleja ja penkkejä, joissa levähtää.

Info-pisteeltä ja järjestyksenvalvojilta apua kysymyksiin

Sisäänkäynnin lähettyvillä sijaitsee info-piste, josta saa neuvoa mihin tahansa mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös järjestyksenvalvojat sekä festivaalin henkilökunta ovat jatkuvasti valmiina ohjeistamaan ja vastaamaan festivaalikävijöiden kysymyksiin.

Ensiapu ja poistumistilanteet

Festivaalialueella sijaitsee ensiapupiste, joka auttaa tarvittaessa. Ensiapupisteen sijanti on merkitty alueella selkeästi ja löydät sen myös pian sivuille päivittyvästä festivaalualueen kartasta. Poistumistilanteissa festivaalin henkilökunta ohjeistaa festivaalikävijöitä toimimaan pelastussuunnitelman mukaisesti.

Myös lemmikit ovat tervetulleita!

Festivaalialueelle voi tuoda myös koiria. Huomioithan kuitenkin, että festivaaleilla on paljon hulinaa ja kovia ääniä. Omistajan tehtävä on huolehtia lemmikkinsä hyvästä käytöksestä.

bottom of page