top of page

Jimmy Tartufi

Jo vuodesta 1980, Jimmy Tartufi on erikoistunut korkealaatuisten tuoreiden tryffeleiden ja tryffeiltuotteiden myyntiin ja valmistukseen. Jimmy Tartufi on lähtöisin alueelta, jossa ympäristön luonnollinen ekostysteemi mahdollistaa korkealaatuisen tryffelisienen kasvun. Tuotteiden saatavuus riippuu aina sesongista ja vallitsevista sääolosuhteista.

Tryffelit kootaan keräilijöiltä ja metsästäjiltä, pääasiassa keski-Italiasta, jossa sijaitsee myös yrityksen pääkonttori. Tryffeli on kausiluonteinen tuote ja kauden lisäksi sen saatavuus riippuu vallitsevista sääolosuhteista ja ilmastosta. Ympärivuotisen saatavuuden takaamiseksi tryffeli muuntuu monenlaiseksi tuotteeksi, jonka avulla tästä herkusta voi nauttia kotona ja ravintoloissa ympäri vuoden.

Valikoimista löydät tuoreet tryffelit, tryffelipastat ja pastakastikkeet, erilaisia tryffelivälipaloja ja tryffelisuolaa.

www.jimmytartufi.it

IMG-20190513-WA0042_985454876057491002.j
Myydyimmät tuotteet ja saatavuus

Pian voit tilata kaikki Little Italy tuotteet verkosta Kauppahalli24.fi sivuston kautta. Toimitus pääkaupunkiseudulle Kauppahalli24.fi ehtojen mukaisesti. 
 

Yritysasiakkaana löydät tuotteet Suppilog.fi palvelun kautta.

Meillä ei juuri nyt ole näyttää tuotteita.

TARTUFI NERO e TARTUFO BIANCO

Jimmy Tartufi sijaitsee Italiassa pienessä keskiaikaisessa kylässä Pietralungassa. Tryffelit Jimmi Tartufi hankkii suoraan paikallisilta toimijoilta taatakseen tryffeleiden tuoreuden, laadun sekä varmistaakseen tuotteen alkuperän.

2522.jpg
bottom of page