top of page
header_prodotti_3-min.jpg

Herkulliset valmisateriat 

“Todella parhaat pakasteateriat joita olen koskaan kokeillut. Vältän lisäaineita ja siksi nämä ovat minulle täydellinen vaihtoehto.” 

 

—  M'ama, Trentino AltoAgide

Little Italy jälleenmyyjäksi

Italialainen ruoka kuuluu kaikille ja siksi rakennamme aktiivisesti laadukasta

 jälleenmyyntiverkostoa.
 

Tarjoamme joustavat tilaus- ja toimitusratkaisut HoReCa alan ammatilaisille sekä ruokakaupoille yhdessä pienlogistiikkayhtiö Collicon ja tilausalusta Suppilog.fi:n kanssa. Edistämme myyntiäsi kanssasi markkinointiratkaisujemme avulla.

 

Tuotteiden saatavuus ja tuoreus sekä, tehokkaat logistiset mahdollisuudet ovat meille tärkeitä, sillä vain laadukkailla, tuoreilla raaka-aineilla rakennetaan maittavia italialaisia annoksia niin kotona kuin ammattikeittiöissä.

444404-PEMTBV-534.jpg

Miksi Little Italy

Kohti aitoa italialaista tuotevalikoimaa

LOGISTIIKKA

Yhdessä pienlogistiikka osaaja Collicon kanssa ylläpidämme varastoamme Vantaalla. Valikoima tuotteita on saatavilla jopa 48 tunnissa, jopa 10000m2 logistiikkakeskuksesta. Järjestämme myös kansainväliset lähetykset ja mahdollistamme suorat tilaukset Italiasta.

LAATU

Laatu on meille tärkeä. Siksi valikoimme tuottajamme yhteistyössä Italian HoReCa alan ammattilaisten kanssa taataksemme tuottajiemme laadun ja alkuperän. Osa tuotteistamme on alkuperäsuojattuja. Katkeamaton kuljetusketjumme takaa tuotteiden tuoreuden

RATKAISUT

Rakennamme joustavat ratkaisut eri toimialoille. Tilausmallit tuoretuotteille, in-store konseptit ruokakaupoille ja ratkaisemme yhdessä logistiikkakumppanimme kanssa tuotteidemme toimitus- ja varastointimallit Italiasta toimitiloihisi.

Italialaiset tuottajat ja pientuottajat

Valikoimme tuottajamme yhteistyössä Italian HoReCa alan ammattilaisten kanssa taataksemme tuottajien ja tuotteiden korkean laadun sekä alkuperän. Laajennamme tuottajaverkostoa jatkuvasti aina portfolioomme soveltuvan yrityksen löydettyämme. Tutustu tuottajiimme ja tuotteisiin tarkemmin alla.

Lavora con noi!

Yhteistyökumppanit

Haluamme tarjota vain parasta palvelua asiakkaillemme ja siksi olemme valinneet kotimaiset yhteistyökumppanit niin logistiikkaan kuin varastointiin ja haluamme tarjota helpot ja monipuoliset B2B-kanavat tuotteiden jakeluun.

logo_taken online.png
collico_logo-240-02.png
bottom of page