top of page
berttinelli FB.jpg

Azienda Agricola Bertinelli

Bertinelli on Emilia-Romagnan Medesanossa Parman lähellä sijaitseva historiallinen, jo vuodesta 1895 toiminut tila.

 

Tilan parmesaani on monellakin tapaa uniikkia. Tuotantoketjusta huolehditaan esimerkiksi kokonaan itse. Omille Frisona-, Vacca Rossa Reggiana- ja Vacca Bruna -rotuisille 700 lypsylehmälle syötettävä rehu kasvatetaan luonnonmukaisia menetelmiä hyödyntäen ja

vedenkulutus minimoiden. Paitsi luonnon myös eläinten hyvinvointi on tilalle kunnia-asia: onhan ensiluokkaisen parmesaanin valmistuksen tärkein raaka- aine korkealaatuinen maito.

Tilan omistaja Nicola Bertinelli on Euroopan virallisen Parmigiano Reggiano- juuston osuuskunnan presidentti ja parmesanmaailman tunnetuimpia henkilöitä. Osuuskunta valvoo Parmigiano Reggiano-alkuperäisnimityksen käyttöä ja pyrkii edistämään sen tunnettuutta.

Parmesaani valmistetaan 100 prosenttisesti Parmigiano Reggiano- alkuperäisnimikkettävä käyttäville tuotteille asetettujen vaatimusten mukaisesti. Bertinelli on myös ensimmäinen kosher -parmesanjuustoa valmistava yritys

Tutustu Bertinellin englanninkieliseen esitteeseen tästä. 

 

www.bertinelli.it

bertinelli_logo_online.png
Myydyimmät tuotteet ja saatavuus

Pian voit tilata kaikki Little Italy tuotteet verkosta Kauppahalli24.fi sivuston kautta. Toimitus pääkaupunkiseudulle Kauppahalli24.fi ehtojen mukaisesti. 
 

Yritysasiakkaana löydät tuotteet Suppilog.fi palvelun kautta.

SERTIFIOITU TUOTANTOKETJU

Bertinellin tuotantoketju on sertifioutu pellolta meijeriin asti ja meijerissä tuotettaan joka päivä tuotetaan 20 Parmigiana Reggiano kiekkoa. Koko tuotantoketju on Bertinellin, niin rehun kuin maidontuotanto 100% laadun takaamiseksi.

lavorazione-parmigiano-reggiano-bertinel
bottom of page