top of page
profile 1.png

San Marco Gelati

San Marco Gelatin tarina alkoi vuonna 1947, kun pieni San Marcon jäätelökauppa avattiin Barin Molfettassa.

Tällä pienellä jäätelökaupalla oli myös vuosien mittaan suuri merkitys  kaupungin asukkaiden yhteisen identiteetin muodostumiselle: San Marco Gelatin jäätlöjä kokoonnuttiin kuumina kesäpäivänä nauttimaan koko perheen tai kaveriporukan voimin.

Edelleen toiminnassa oleva, korkealaatuista italialaista jäätelöä myyvä San Marcon jäätelökauppa toimii nykyään kaupungin symbolina. Viimeisen kymmenen vuoden aikana San Marco Gelatista on kuitenkin kasvanut myös tunnettu jäätelövalmistaja, jonka jäätelöitä voi ostaa myös ruokakauppojen pakastealtaasta ympäri Italiaa. Silti toimintaa innoittaa edelleen samat vanhat arvot.

San Marco Gelatin valikoimista löytyvät niin kermaiset ihanuudet, perinteiset gelatot kuin vegaanijäätelötkin.

Lisää San Marco Gelatista voit lukea osoitteessa:

www.sanmargogelati.it

San-Marco-retina.png
Myydyimmät tuotteet ja saatavuus

San Marco Gelatin tuotteet voit tilata verkkokaupastamme tai  Kauppahalli24.fi sivuston kautta. Toimitus pääkaupunkiseudulle Kauppahalli24.fi ehtojen mukaisesti. 
 

Yritysasiakkaana löydät tuotteet Suppilog.fi palvelun kautta.

Perinne, intohimo, innovaatio ja laatu muodostavat San Marco Gelatin tuotekehityksen ja liiketoiminnan kulmakivet.  Rakkaus jäätelöä kohtaan ja innovatiivisuus tuotekehityksessä on tuonut jäätelövalikoimiin muun muassa vegaanijäätelöt.

 

history.jpg
bottom of page