top of page
SLIDE_05.jpg

Riccione Piadina

La Riccione Piadinan ohuet italialaiset leivät, piadinat, syntyvät Romagnan Riccionessa, pienessä Adrianmeren rannalla sijaitsevassa kaupungissa, josta piadinat ovat alunperin myös kotoisin. Riccionen kaupunki on lisäksi yksi Italian tunnetuimmista paikoista, jonne turistit saapuvat joka vuosi viettämään ikimuistoisia lomia. Yritys onkin erityisen ylpeä juuristaan sekä alueen perinteistä.

Riccione Piadinan tavoitteena on, että näistä italialaisen keittiön helmistä voisi nautiskella myös Italian ulkopuolella. Tämä vuosisatoja vanha, universaali ruokalaji on nimittäin äärimmäisen helppo valmistaa, se sopii moneen tilanteeseen ja monenlaisten ainesten kanssa yhdistettäväksi.

Ympäristöystävällisyys ja eettisyys ovat Riccione Piadinan keskeisiä arvoja ja jo nyt tuotannossa käytetään esimerkiksi aurinkopaneelien avulla tuotettua energiaa. Lisäksi yritys on mukana ympäristöystävällisen energian kehittämistä koskevassa Repower-hankeessa. Myös jätteiden määrän vähentämiseen kiinnitetään erityistä huomiota. Riccione Piadinalla ei puhuta "työntekijöistä" vaan "yhteistyökumppaneista",  jolla kullakin on merkittävä roolinsa vain parhaan mahdollisen piadinan tuottamisessa. 

 

Romagnan aluetta yritys kuvailee nimellä "tesoro", "aarre".  Rakkaan kotiseudun suojelemiseksi halutaankin tehdä kaikki mahdollinen, mikä näky esimerkiksi vain kestävin viljelymetodein tuotettujen, 100% romagnalaisten ja sertifioitujen viljojen käytössä. 

Katso alla oleva video siitä, miten helposti herkullinen täytetty piadina syntyykään! Oman piadinasi voit täyttää makusi mukaisilla täytteillä, kuten erilaisilla leikkeleillä, juustoilla tai kasviksilla. Reseptejä täytettihin piadinoihin löydät myös Riccione Piadinan kotisivuilta.

www.riccionepiadina.com

Untitled design (1).png
Myydyimmät tuotteet ja saatavuus

Riccione Piadinan piadinat saapuvat pian verkkokauppaamme. Löydät ne myös Little Italy Festivaaleilta heinäkuussa!
 

Yritysasiakkaana löydät tuotteet Suppilog.fi palvelun kautta.

Kuinka valmistaa erinomainen Riccione Piadina? 
bottom of page