top of page

Azienda acgricola Pasquini e Ridulfo

Toscanalaisiin luomutuotteisiin erikoistuneen Pasquini e Ridulfon tarina alkaa 1960-luvulta, jolloin Alvo Pasquini osti seitsemän lisähehtaaria maata jo vuodesta 1938 omistamansa maatilan lisäksi Cornia-joen varrelta, San Giovannista. Yrityksen liiketoiminta keskittyi tuolloin Chianina-karjan kasvatukseen, kunnes vuonna 1991 Alvon poika Pierpaolo ja hänen vaimonsa Anna Ridulfo ostivat 20 hehtaaria lisää maata ja alkoivat tuottaa myös kasviksia.

 

Vuodesta 2002 Pasquini e Ridulfo on keskittynyt luomuviljelyn kehittämiseen ja nykyään heidän tuotantoonsa sisältyy laaja valikoima kasviksia ja hedelmiä, kuten meloneita, mansikoita sekä oliiviöljyä, tomaattikastikkeita ja viiniä. Vihannekset ja hedelmät poimitaan aikaisin aamulla ja tuodaan suoraan pahvilaatikoissa myyntipisteeseen. Ne ovat siis takuulla tuoreimmillaan eikä niitä ole tarvinnut pakata turhiin muovipakkauksiin. Kurkkaa esimerkiksi Pasquini e Ridulfon tomaattikastikkeen etikettiä; ainesosaluettelosta et löydä kuin Toscanan auringon alla kypsyneet luomutomaatit.

Tuotteet tuotetaan sertifioidusti luonnonmukaisin menetelmin, jolloin ne ovat puhtaimmillaan ja ympäristöystävällisesti tuotettuja. Yrityksellä on käytössään kolme 56 kW aurinkopaneelijärjestelmää, joiden ansiosta se on energiankulutuksessaan omavarainen.

Pasquini e Ridulfon tuotteet vievät sinut makumatkalle Italian aurinkoon, Toscanan kukkuloille ja alueen pieniin agriturismoihin. Kokeile itse!

https://www.aziendaagricolapasquini.it/

flamigni_logo_online.png
Myydyimmät tuotteet ja saatavuus

Pian voit tilata kaikki Little Italy tuotteet verkosta Kauppahalli24.fi sivuston kautta. Toimitus pääkaupunkiseudulle Kauppahalli24.fi ehtojen mukaisesti. 
 

Yritysasiakkaana löydät tuotteet Suppilog.fi ja MunTukku.fi palveluiden kautta.

bottom of page