top of page
sapignoli3.jpg

Molino Sapignoli

Molino Sapignoli on erikoistunut erityisesti italialaisen piadina-  ja pastajauhojen tuotantoon. Jauhojen tuotanto on kulkenut Sapignolin suvussa jo vuodesta 1870 alkanen. Riminin alueen Poggio Bernistä kivimyllyssä alkanut toiminta jatkuu edelleen tänä päivänä Calisese di Cesenassa. Aikanaan jauhatus tehtiin kivimyllyssä veden ja traktorimoottorin avustamana. Nykyään vanhanajan mylly toimii vain muistomerkkinä ja inspiraationa modernimmalle tuotantolaitokselle, joka tuottaa Romagnan alueen venhästä jauhettua aitoa, italialaista vehnää niin koti- kuin ammattikeittiöiden käyttöön.

 

Pastajauho on Sapignoli suvun tuorein tuote. Se on erikoisjauho, joka säilyttää karkean ja tasaisen pinnan pastaa tehdessä. Sapignolin valikoimista löydät myös pizzajauhon, spelttijauhon ja erilaiset aamiaismurot. .

 

Molino Sapignolin vuosikymmentenaikana kasvanut ammattitaito ja osaaminen yhdistettynä nykypäivän teknologioihin on mahdollistanut perinteisten käsityöläismetodien tarkkuuden tuotannossa, mutta samaan aikaan suuremman tuotantomäärän sekä erinomaisen hinta-laatusuhteen säilyttämisen. 

www.molinosapignoli.it

Sapignoli Logo.jpeg
Myydyimmät tuotteet ja saatavuus

Pian voit tilata kaikki Little Italy tuotteet verkosta Kauppahalli24.fi sivuston kautta. Toimitus pääkaupunkiseudulle Kauppahalli24.fi ehtojen mukaisesti. 
 

Yritysasiakkaana löydät tuotteet pian Suppilog.fi palvelun kautta.

bottom of page