top of page
mazzarini slider.jpg

Mazzarini - Gluten free

”Tavoitteemme on aina ollut tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita, jotka tekevät hyvää sielulle ja keholle”

 

Erityisruokavaliota noudattavien ei tarvitse tyytyä vähempään. Mazzarini gluteenittomat pakastetuotteet ovat vastaus heille, jotka etsivät laadukkaita autenttisia italialaisia tuotteita ilman gluteenia.  Jo vuodesta 2005 tämän Italian Anconasta kotoisin olevan yrityksen päätavoitteena on ollut vastata laatutietoisten, ruokavaliostaan yhä tarkempien kuluttajien toiveisiin ja tarjota korkealaatuisia, helposti saatavilla olevia gluteenittomia tuotteita.

 

Mazzarinin toiminnassa yhdistyvät suurille yrityksille laadittujen laatu- ja turvallisuusstandardien noudattaminen samanaikaisesti käsityöläismenetelmiä kunnioittaen.

 

Vuosien varrella laajaksi kasvanut tuoteperhe koostuu korkealaatuisista tuorepastoista, valmiista aterioista, pizzoista ja leivonnaisista. Mahdollisimman maukkaiden tuotteiden takaamiseksi tuotteet on kehitetty yhteistyössä elintarviketeknologien ja ruoan laatuun keskittyvien ammattilaisten kanssa.

https://www.mazzarinialimenti.it

mazzarini.jpg
tradizione_box_2.jpg

Mazzarini gluteenittomat pakastetuotteet ovat vastaus heille, jotka etsivät laadukkaita autenttisia italialaisia tuotteita ilman gluteenia.

mazzarini torta.jpg

Tuorepastat, valmiit  ateriat, pizzat ja leivonnaiset, jotka on valmistettu ammattilaisten kanssa parhaimman mahdollisimman laadun saavuttamiseksi.

Tuotteet ja saatavuus

Maman tuotteita löydät muun muassa verkkokauppa Kauppahalli24.fi kautta, K-Citymarket Tammistosta ja K-Citymarket Sellosta.
 

Yritysasiakkaana löydät tuotteet Suppilog.fi  alustan kautta.

bottom of page