top of page
header_qualita_4-min.jpg

M'ama Buoni

M’ama – on aika syödä hyvin

M’ama tuo rakastetuimmat autenttiset italialaiset klassikkoannokset sekä maakuntien erikoisuudet suoraan kotikeittiöihin – kuin italialaisen mamman valmistamana.

 

Huolellisesti valitut, korkealaatuiset ainesosat valmistellaan intohimolla perinteisiä, sukupolvelta toiselle periytyneitä reseptejä hyödyntäen. Italialaiselle keittiölle tyypillisesti reseptien salaisuus piilee kaikessa yksinkertaisuudessaan laadukkaissa raaka-aineissa, kuten Italian auringon alla kypsyneissä tuoreissa vihanneksissa sekä niiden aidoissa, toisiaan täydentävissä mauissa.

 

Heti valmistuksen jälkeen tapahtuvan pakastamisen ansiosta M’aman annokset ovat täysin lisä- ja säilöntäaineettomia, sisältävät vain luonnollisia rasvoja sekä säilyttävät erinomaisesti makunsa sekä ravintoarvonsa. Ne mahdollistavat nautinnolliset ruokaelämykset ja terveellisen ruokavalinnat myös silloin, kun ruoan valmistamiseen on aikaa vain muutama minuutti. Italialaiseen ruokafilosofiaan kuuluu, ettei kiireessäkään tingitä ruoan laadusta. 

 

Luonto antaa meille joka päivä ainutlaatuisia ainesosia, mitä myös M’ama yrityksenä kunnioittaa ja kiinnittää valinnoissaan huomiota ympäristöystävällisyyteen ja ruokahävikin vähentämiseen. 

 

www.mamabuoni.com

mama_logo_online.png
header_prodotti_3-min.jpg

“Parhaat pakasteateriat joita olen koskaan kokeillut. Vältän lisäaineita ja siksi nämä ovat minulle täydellinen vaihtoehto.”

header_qualita_1-min.jpg

”Vain tuoreista ja korkealaatuisista ainesosista valmistettuja, lisä- ja säilöntäaineettomia pakastettuja ruoka-annoksia.”

— Mama Buoni

Tuotteet ja saatavuus

Maman tuotteita löydät muun muassa verkkokauppa Kauppahalli24.fi kautta, K-Citymarket Tammistosta ja K-Citymarket Sellosta.
 

Yritysasiakkaana löydät tuotteet Suppilog.fi  alustan kautta.

bottom of page