top of page
Juice in Glass

Lunica del Mugello

Toscanalaisen, muun muassa erilaisia hedelmänektareita, tomaattikastikkeita ja jauhoja tuottavan Lunican historia alkaa jo kaukaa lounastauon aikana jaetuista tarinoista, joissa isoisoisoisä Pietro vuosisadan alussa matkusti yöllä Vicchion kylästä aina Firenzen markkinoille asti kuljettaen Mugellon alueen hedelmiä ja vihanneksia myyntiin Firenzen markkinoille. 

 

Noista päivistä lähtien perheyritys on siirtynyt sukupolvelta toiselle, ja vuonna 1985 Mauro Meglini ja Pierluca Angeli perustivat Lunican. Määrätietoisen asenteen ja kovan työn ansiosta  Lunica on tullut tunnetuksi kansallisilla ja ulkomaisilla markkinoilla. Tänä päivänä, neljän sukupolven kokemuksen ansiosta Laura Meglini, Martina Meglini ja Gianmarco Angeli ovat innovoineet liiketoiminnan kahdella uudella liiketoiminta-alueella, jotka on omistettu hedelmien ja muiden paikallisten korkealaatuisten raaka-aineiden jalostukseen. Näin syntyi uusi hedelmien jalostamiseen käytetty tehdas sekä jauhojen jauhamiseen tarkoitettu kivimylly.

Lunican perheyrityksen tarina jatkuukin uudella sukupolvella ja yksinkertaisella pyrkimyksellä: antaa arvoa Toscanan "vihreän sydämen", Mugellon, maatalouden huippuosaamiselle.

https://www.lunica.it/en/

Untitled design (18).png
Myydyimmät tuotteet ja saatavuus

Löydät pian Lunican tuotteet verkkokaupastamme sekä Kauppahalli24.fi -sivustolta. Lunica tuotteita pääset ostamaan myös Little Italy festivaaleilta.
 

Yritysasiakkaana löydät tuotteet Suppilog.fi palvelun kautta.

Peaches

"Luomme tuottajiemme kanssa toimitusketjut parhaiden hedelmien valitsemiseksi.

 

Muutamme ne huolellisesti, tuoksuvaksi, kuohkeiksi ja nektareiksi, jotka ovat täynnä hedelmää."

"Olemme valinneet Venturinan ja Toscanan eteläosien luomutuottajien tomaatit, jotka on kerätty juuri oikeaan aikaan, kun tomaatti täydellisesti auringon kypsyttämä ja makeimmillaan".

Organic Tomatoes
bottom of page