top of page
ITALTRADE-SOCIAL fatto con cura23375.jpg

Italtrade - ReRegalo

ReRegalo® on Italtraden tuotebrändi, joka valmistaa artesaanituotteita sisältäviä lahjapakkauksia. Yli kolmenkymmenen vuoden ajan yrityksen filosofia on ollut tarjota pääsääntöisesti käsintehtyjä italialaisia erikoisuuksia ja suosikkituotteita, jotka edustavat 360° laatua. 

 

Lahjapakkaukset sisältävät korkealaatuisia, luotettavasta maineestaan tunnettujen italialaisten tuottajien gastronomisia erikoisuuksia eri puolilta Italiaa. Myös tuotteiden ulkonäöllä on merkitystä: pakkauksen ilme ja innovatiiviset ratkaisut ovat tärkeitä valintaperusteita ja tuotteiden halutaan sopivan yhteen ReRegalo®-tyylin kanssa. Houkutteleva ulkonäkö on puoli ruokaa! 

 

Ulkonäön lisäksi pakkausten ympäristöystävällisyys on merkittävä tekijä ja ne valmistetaan täysin kierrätettävästä materiaalista. Pyrkimyksenä on kuitenkin tehdä niistä mahdollisimman sopivia uudelleen käytettäväksi.

 

ReRegalon® tuotteet lahjapakkaukset asetellaan, pakataan ja viimeistellään huolellisesti käsin, jotta voidaan varmistaa, että ne miellyttävät vaativimpiakin makuja.

 

www.reregalo.com

Untitled design (2).png
Myydyimmät tuotteet ja saatavuus

Reregalon tuotteet löydät Little Italy festivaaleilta heinäkuussa.
 

Yritysasiakkaana löydät tuotteet Suppilog.fi palvelun kautta.

bottom of page