top of page
flyer kuva.jpg

Gustosaitalia

Gustosa Italia on alku ainutlaatuiselle matkalle, jonka aikana tutustut Italiaan, sen luonnonalueisiin, historiallisiin kyliin, auliisiin ja vieraanvaraisiin ihmisiin, omintakeisiin ja ympäri maailmaa arvostettuihin elintarvikkeisiin ja viineihin. Matkaa leimaavat värit, tuoksut ja maut, jotka osaltaan rakentavat ja levittävät päivästä päivään italialaista osaamisen taitoa – työtä, jossa koetaan unohtumattomia tunteita.

GUSTOSAITALIA on poiminut arvokkaaseen ja hienostuneeseen valikoimaansa Italian parhaat maut ja esittelee uudella ja modernilla tavalla perinteisiä ja pitkälle kehitettyjä paikallisia maataloustuotteita, joiden perustana ovat pienten tuotantoyhtymien ammattitaitoiset käsityöläiset eri puolilla kaunista maatamme.
Valikoimassa ovat edustettuina kaikki Italian maantieteelliset alueet, jotka ovat keskenään hyvin erilaisia, mutta joita yhdistää ainutlaatuisen maan huomattava historia.

GUSTOSAITALIA nostaa esiin parhaat raaka-aineet, joiden valinnassa on käytetty tarkkaa ja räätälöityä menetelmää. Näin on syntynyt ainutkertainen ja vaikuttava kokonaisuus tarjottavaksi kuluttajille, jotka arvostavat hyvää makua ja osaavat hiljentyä kauneuden ääreen.

www.gustosaitalia.com

logo GUSTOSAITALIA.jpg
Myydyimmät tuotteet ja saatavuus

Pian voit tilata kaikki Little Italy tuotteet verkosta Kauppahalli24.fi sivuston kautta. Toimitus pääkaupunkiseudulle Kauppahalli24.fi ehtojen mukaisesti. 
 

Yritysasiakkaana löydät tuotteet Suppilog.fi palvelun kautta.

bottom of page