top of page
pancetta affumicata_slider.jpg

Fumagalli Salumi

Fumagalli Salumeria perheyritys perustettiin vuonna 1920 Italian Medaan. Tuolloin Salumeria liikkeen vierestä löytyi pieni tuotantolaitos sianlihan tuotantoon. 

Intohimo, perinteet ja innovaatiot ohjaavat Fumagallin toimintaa edelleenkin tänä päivänä. Medan Salumerian avaamisesta lähtien Fumagallin perhe on ollut ylpeä niin italialaisuudestaan, perinnöstään kuin avoimuudestaan ja haluavat näiden arvojen heijastuvan myös valmistamiinsa tuotteisiin.

Fumagallin ensimmäisistä vuosista maailma on muuttunut reilusti muun muassa tuotantojärjestelmien ja asiakkaiden syömistottumuksien osalta. Muutoksista huolimatta Fumagalli pitää kiinni perinteisestä tavasta tehdä asioita ja palvellakseen asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Fumagalli investoi jatkuvasti uuteen teknologiaan ja eläinten hyvinvointiin. Fumagalli sitoutuu läpinäkyvään ja vastuulliseen tuotantoon ja odottaa samankaltaista sitoutumista myös konsernin ulkopuolisilta toimijoilta.

www.fumagallisalumi.it

fumagalli_logo_online.png
Myydyimmät tuotteet ja saatavuus

Pian voit tilata Fumagallin tuotteet verkkokaupastamme. Löydät ne myös Little Italy festivaaleilta heinäkuussa!
 

Yritysasiakkaana löydät tuotteet Suppilog.fi palvelun kautta.

Salumeria Carlo Fumagalli

1920 Fumagallin perheen tarina alkoi delityyppisen lihakaupan Salumerian avaamisesta Lomabardian alueelta Italian Medasta. Silloin liiketilan vieressä oli vieressä pieni laboratorio sianlihan jalostukseen. Täällä Fumagallin perhe alkoi tuottaa perinteisiä italialaisia leikkeleitä ja salamia.

Old Fumagalli Salumeria.jpg
Fumagalli ja "Farm to Fork" -strategia

Kuten myös useampana vuonna aiemmin, myös vuonna 2021 Euroopan komissio valitsi Fumagallin puhumaan eläinten hyvinvoinninsta ja kestävästä maanviljelystä, tällä kertaa "Farm to Fork" -strategian puitteissa. Strategia on Euroopan Green Dealin ydin, ja sen tavoitteena on tehdä ruoantuotantojärjestelmistä oikeudenmukaisia ympäristöystävällisiä. Lue Euronewsin artikkeli aiheeseen liittyen tästä.

Katso myös alla oleva minidokumentti!

bottom of page