top of page

Flamigni

Nougat ja Panettone, ovat molemmat tuotteita, jotka symboloivat Italialaisia perinteitä. Flamignille ne merkitsevät vielä enemmän. Nougat on Flamignin menestystuote ja yritys onkin tullut tunnetuksi juuri nougatin ansiosta. Panettone ja Colomba -kakut soveltuvat nautiskeluun ja juhlapöytiin, vaikka illallisen jälkeen tarjoiltavaksi.

 

Flamigni etsii ja käyttää korkealaatuisia ainesosia tuotannossaan. Mantelit ovat peräisin Italian Pugliasta, pyöreät ja lempeät hasselpähkinät Langhesta, pistaasipähkinät Sisiliasta ja Iranista, ja ne sekoitetaan tasapainoisen maun saavuttamiseksi. Tuotteiden hunaja on italialaista ja suklaa on korkealaatuista tummaa suklaata.

 

Flamigni keskittyy tuotannossaan korkeaan laatuun ja siksi heillä ei koskaan ole kiire tuotteiden kanssa. Kauniit pakkauksen viimeistelevät Panettonet ja Panodorot vaikka lahjoiksi soveltuviksi.

www.flamigni.it

flamigni_logo_online_square.png
Myydyimmät tuotteet ja saatavuus

Pian voit tilata kaikki Little Italy tuotteet verkosta Kauppahalli24.fi sivuston kautta. Toimitus pääkaupunkiseudulle Kauppahalli24.fi ehtojen mukaisesti. 
 

Yritysasiakkaana löydät tuotteet Suppilog.fi ja MunTukku.fi palveluiden kautta.

bottom of page