top of page
Wine

Don Lorenzo

 

Don Lorenzo della Grillaia -tila on pieni ja nuori yritys, joka syntyi vuonna 2007 kahden Gugolen veljeksen sekä asiantuntijan ja viininvalmistajan Lorenzo Fabianin ideasta. Yrityksen viljelmien pinta-ala on noin 40 hehtaaria ja viinitarhat sijaitsevat Sirmionen, Pozzolengon ja Peschieran alueiden välillä.

Jotkut viinitarhoista ovat nyt "historiallisia", koska ne on istutettu vuonna jo 1948, kun taas toiset ovat aloittaneet tuotantonsa vasta viime vuodesta. Nuoren Don Lorenzon yrityksen tavoitteena on luoda korkealaatuinen tuote, ja tilan työskentelymenetelemät noudattavat uskollisuuden, avoimuuden ja nöyryyden periaatteita.

 

Don Lorenzon Lugana DOC -viini on valmistettu 100% Turbiana-viinirypäleistä kun taas tilan punaviini Garda Doc Merlot Luganan alueen punaisista Merlot-viinirypäleistä.

 

Asiakkailta saatu erinomainen palaute on toiminut jatkuvana kannustimena sitoutua mahdollisimman korkealaatuisen tuotteen tuottamiseen ja kehittämiseen. Viinien hinta on silti haluttu pitää kohtuullisena. Gugolen vejesten ja Lorenzo Fabianin toieena on välittää heidän suuri intohimonsa ja periaatteensa myös seuraavalle sukupolvelle.

images.png
Myydyimmät tuotteet ja saatavuus

Don Lorenzon viinejä edustaa Dottorvino, jonka suomenkieliselle kotisivulle pääset tästä.

Yritysasiakkaana voit tilata viinit Suppilog.fi alustan kautta.

IMG_4877 (1).JPG

Asiakkailta saatu erinomainen palaute on toiminut jatkuvana kannustimena sitoutua mahdollisimman korkealaatuisen tuotteen tuottamiseen ja kehittämiseen. 

Wine Clink
bottom of page