top of page
shutterstock_541126144.jpg

Festari-info Tukholma

 

Ikävöitkö Italian maisemia, pieniä kyliä ja kujia, taivaallista viiniä ja ruokaa, välitöntä tunnelmaa? Tule nauttimaan festivaaleista koko perheen voimin! Festarialueelle on vapaa pääsy perjantai iltapäivästä aina sunnuntai iltaan saakka.

1.-3. heinäkuuta 2022

Couple at the Cheese Stand

Aukiolo

Vapaa sisäänpääsy:

Perjantai 11-23

Lauantai 11-23
Sunnuntai 11-23

Egg Hunting

Little Italy -kartta

Sijainti

IT.PNG
Tukholma / Stockholm

Julkaisemme myöhemmin tapahtuma-alueen kartan.

Näin saavut tapahtuma-alueelle

Sisäänkäynti ja turvasäännökset

Huomaa festivaalialueelle saapuessa:

Vain 1 muovinen vesipullo/festivaalikävijä

Festivaalialueelle voit tuoda yhden muovisen vesipullon per henkilö. Lisää vettä ja muita juomia saa ostettua festivaalialueelta. Käsienpesupisteiden vesi ei ole tarkoitettu juomakäyttöön. 

Pääsisäänkäynnillä on narikka 

Pääsisäänkäynnillä sijaitsevaan maksulliseen narikkaan (4€) voit jättää reput ja laukut, joissa on esimerkiksi pulloja.

Ei omia alkoholijuomia tai ruokaa festivaalialueelle

Omien alkoholijuomien tuonti festivaalialueelle on ehdottomasti kielletty. Omien ruokatuotteiden tuonti on sallittua vain esimerkiksi sairaudesta johtuvissa erityistapauksissa.

Ei lasipulloja tai sateenvarjoja festivaalialueelle

Ainoastaan muoviset vesipullot, 1 per festivaalikävijä, ovat sallittuja. Myös sateenvarjon tuontifestivaalialueelle on kielletty.

Noudatamme festivaalijärjestelyissä THL:n koronavirukseen liittyvää ohjeistusta. 

Luethan ohjeet tarkkaan alta. Lisäksi festivaaleilla löydät ohjejulisteita muun muassa käsihygieniaan ja turvaväleihin liittyen. Asiasta kuulutetaan festivaalialueella tunnin välein.

Festivaalialue on esteetön

Festivaalialueella voi liikkua esteettömästi. Alueelta löytyy useita inva-wc:itä sekä tuoleja ja penkkejä, joissa levähtää.

Info-pisteeltä ja järjestyksenvalvojilta apua kysymyksiin

Sisäänkäynnin lähettyvillä sijaitsee info-piste, josta saa neuvoa mihin tahansa mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös järjestyksenvalvojat sekä festivaalin henkilökunta ovat jatkuvasti valmiina ohjeistamaan ja vastaamaan festivaalikävijöiden kysymyksiin.

Ensiapu ja poistumistilanteet

Festivaalialueella sijaitsee ensiapupiste, joka auttaa tarvittaessa. Ensiapupisteen sijanti on merkitty alueella selkeästi ja löydät sen myös pian sivuille päivittyvästä festivaalialueen kartasta. Poistumistilanteissa festivaalin henkilökunta ohjeistaa festivaalikävijöitä toimimaan pelastussuunnitelman mukaisesti.

Myös lemmikit ovat tervetulleita!

Festivaalialueelle voi tuoda myös lemmikkejä. Huomioithan kuitenkin, että festivaaleilla on paljon hulinaa ja kovia ääniä. Omistajan tehtävä on huolehtia lemmikkinsä hyvästä käytöksestä.

bottom of page