top of page
15129685_893256594109544_482688287172799

Cavalier Umberto Boschi

Cavalier Umberto Boschi on historiallinen perheyritys ja johtava toimija italialaisten salumien ja leikkeleiden tuotannossa. Yrityksen tuotanto keskittyy Parmaan, Felinon ja Lesignano Bagnin kuntiin ja Italian lisäksi sillä on oikeudet maahantuontiin lähes kaikkialle maailmassa. 

Cavalier Umberto Boschilla on arvostettava historia, joka alkaa jo vuodesta 1850. Tuolloin Boschin perhe alkoi työskennellä elintarvikealalla. Myöhemmin vuonna 1920, Umberto Boschi vaimonsa Rosan avustuksella päätti perustaa oman yrityksen, jonka menestyksen eteen nuori Umberto laittoi jo alusta alkaen kaikkensa. Ahkera työ on vuosikymmenten aikana palkittu, sillä neljä sukupolvea myöhemmin Cavalier Umberto Boschi on kasvanut jopa 120 henkilöä työllistäväksi ja yli sataa eri tuotetta valmistavaksi yritykseksi.

 

Tuotantomenetelmissä luotetaan edelleen samoihin periaatteisiin vuosisata aiemmin, mutta jatkuvasti asiakkaiden mieltymyksiä kuunnellen sekä kaikessa toiminnassa erinomaiseen laatuun tähdäten.

https://www.umbertoboschi.it/en/

Untitled design (16).png
Myydyimmät tuotteet ja saatavuus

Cavalier Umberto Boschin tuotteet ovat pian saatavissa verkkokaupastamme. Löydät ne myös Little Italy festivaaleilta heinäkuussa.
 

Yritysasiakkaana löydät tuotteet Suppilog.fi palvelun kautta.

bottom of page