top of page
pane.jpg

Il Panificio di Camillo

Emilia-Romagnan alueen keittiötä pidetään yhtenä Italian tärkeimmistä ja arvostetuimmista. Alueelle sijaitsevaan Predappion kuntaan myös Camillo Bassinin perusti vuonna 1963 oman Camillo-nimisen leipomonsa. Perustamisvuodesta tähän päivään yritys on kulkenut pienestä käsityöläisleipomosta kohti yhä kunnianhimoisempaa modernia ja kilpailukykyistä yritystä. Menestyksestään huolimatta se ei kuitenkaan koskaan ole unohtanut juuriaan ja rakkautta omaa aluettaan kohtaan.

 

Yrityksen perimmäinen ajatus on taata tuotteiden korkealaatuisuus vain erinomaisia raaka-aineita käyttäen, perinteisiä reseptejä kunnioittaen ja jatkuvasti uusia uniikkeja makuyhdistelmiä etsien. Jo alkuajoista lähtien tuotteen on tehty tinkimättömästi käsityöläismenetelmiä hyödyntäen. Jopa alkuperäinen Predappion leipomon uuni on edelleen tallella.

 

Nyt jo Bassisin suvussa sukupolvelta seuraavalle siirtynyt Camillon leipomo on vuosien mittaan laajentanut tuoreisiin ja pakastettuihin tuotteisiin keskittyvää valikoimaansa maakuntien rajat ylittäviin erikoisuuksiin, kuten erilaisiin leipiin, pizzoihin ja leivonnaisiin. Yrityksen nimessä ja logossa on haluttu pitää isä-Camillon nimi, mikä edustaa isältä pojalle välittynyttä intohimoa ja rakkautta leipomista kohtaan sekä yrityksen olemusta ja henkeä: huolellisuutta ja harkitsevuutta ja kiireettömyyttä.

 

Voit olla varma, että yksinkertaisinkin Camillon leipomon tuote on viimeiseen asti hiottu – kuten kuoreltaan juuri sopivan rapea, mutta sisältä täydellisen kuohkea focaccia.

 

www.ilpanificiodicamillo.it/

camillo_logo_online.png

Focacciat, schiacciatat, leivät ja pizzat. Il Camillo herkullinen valikoima pakastetuotteita saatavilla K-Citymarket Tammistosta!

bread_heart.jpg

Kuoreltaan juuri sopivan rapea, mutta sisältä täydellisen kuohkea ja maultaan herkullinen.

bottom of page