top of page
shutterstock_541126144.jpg
LI black red.png

Festivaali 23.-25.7.

WhatsApp_Image_2021-04-14_at_17.40.14-re

Little Italy on autenttisia, pienten ja keskisuurten italialaisten tuottajien ruokatuotteita sekä viinejä maahantuova yritys. Kattavasta valikoimastamme löytyvät korkealaatuiset kuiva-, pakaste- ja tuoretuotteet, myös gluteenittomana ja vegaanisena. Tuottajiimme ja heidän tarinoihinsa pääset tutustumaan tästäViineihimme pääset puolestaan tustumaan tästä.

Little Italy Festivaali on 23.-25. heinäkuuta Helsingin Suvilahdessa järjestettävä Suomen suurin italialaista kulttuurin ja ruokakulttuurin tapahtuma. Kaikille avoin ja ilmainen festivaali tarjoaa uniikin mahdollisuuden viettää italialainen viikonloppu nauttien italialaisesta ruoasta ja juomasta, italialaisten ja suomalaisten artistien musiikista, taiteesta ja koko perheelle suunnatuista aktiviteeteista. Lisäksi kymmenet italialaiset tuottajat saapuvat paikalle myymään tuotteitaan.

Ilmoittaudu Little Italy Festivaalin
B2B-kutsuvierastapahtumaan

Festivaalin ensimmäinen aamupäivä, perjantai 23.7. klo 11-16, on varattu jälleenmyyntiverkostollemme, uusista B2B-yhteistyömahdollisuuksista kiinnostuneille asiakkaille, toimittajille sekä mediavaikuttajille.

Kutsuvieraat pääsevät tutustumaan etukäteen paikan päälle tulleiden italialaisten pientuottajien ruokatuotteisiin sekä viineihin ja maistelemaan niitä. Kutsuvierastapahtuma on myös ainutlaatuinen mahdollisuus päästä keskustelemaan tuotteista suoraan italialaisten tuottajien kanssa. Italian suurlähettiläs Sergio Pagani saapuu myös paikalle pitämään puheen.

Kutsuvierastapahtuma ohjelma:

 

12.30 Avajaisseremonia alkaa, Little Italyn esittely

12.45 Myyntialusta Suppilog.fi esittäytyy

13.00 Italian suurlähettilään Sergio Paganin tervehdys

13.15 Tenori Maurizio Tassani ja viulisti Elisa Järvelän musiikkiesitys

Teemme yhteistyötä Suppilog.fi -alustan kautta. Jokaisella italialaisella tuottajallamme on oma Suppilog-sivu, josta tuotteet ovat jo festivaalin aikana selattavissa ja ostettavissa. Suosittelemmekin Suppilog-tilin luomista alustalle jo etukäteen.

Tutustu myös Roadmap to Little Italy Festival -konseptiin, jossa tarjoamme markkinointiratkaisuja tuotteiden myynnin tueksi ennen festivaalia ja sen jälkeen. 

logo_taken online.png
bottom of page